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[Cooking] 누델라 아이스크림 만들기 - Making Nutella Ice Cream - ヌテルとアイスクリームを作る

goooood 2018. 3. 19. 11:56
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누델라 아이스크림 만들기 - Making Nutella Ice Cream - ヌテルとアイスクリームを作る

[Source : Home Cooking Adventure]


모든 초콜렛 애인을위한 Nutella 아이스크림을위한 쉬운 조리법. 아이스크림 메이커가 필요 없으며 30 분마다 휘젓는 다. 크림색의 놀라운 여름을 즐기기 위해 몇 시간이 지나기를 기다리십시오. 초콜렛 덩어리는 크림 같은 아이스크림으로 아주 잘 섞이고, 조금 감촉을주고, 모두 기뻐할 것이라고 확신합니다.


Discription :  

1. 계란과 설탕을 내열 보울에 넣으십시오. 끓는 물로 끓여 놓고 두껍고 창백해질 때까지 전기 믹서로 6-8 분 동안 두들기십시오.

2. 바닐라 추출물을 첨가하고 약간 식히십시오. 다른 그릇으로 옮겨 빨리 식힐 수 있습니다.

3. 뻣뻣한 봉우리가 형성 될 때까지 무거운 크림을 채 웁니다. 무거운 크림이 차갑다는 것을 확인하고, 치기 전에 적어도 24 시간 동안 냉장고에 보관하십시오. 그렇지 않으면 잘 휘젓지 않을 수 있습니다. 

Nutella와 코코아 가루를 넣고 혼합하여 혼합하십시오.

4. 덮은 보관 용기에 넣고 냉동실에 넣으십시오. 최소 4 시간 또는 밤새 동결하십시오.


Ingredients :

계란 2 개

설탕 1/4 컵 (50g)

크림 1 컵 (250g)

1/2 컵 (150g) 누텔 라

코코아 분말 1 큰술

잘게 잘린 초콜렛 2.5 온스 (70g)


An easy recipe for Nutella ice cream, for all the chocolate lovers out there. No need for an ice cream maker, or for churning every half an hour. Just wait for the hours to pass to be able to enjoy a creamy, amazing summer treat. The chocolate chunks blend so well with the creamy ice cream, giving a bit of texture, I am sure you will all be delighted. 


Directions

1. Place the eggs and sugar in an heatproof bowl. Place over a saucepan of simmering water and beat for 6–8 minutes with an electric mixer until thick and pale. 

2. Add the vanilla extract and allow to cool slightly. You can transfer to another bowl to cool faster. 

3. Whip the heavy cream until stiff peaks form. Make sure the heavy cream is cold, and kept in the fridge for at least 24 hr before beating, otherwise it might not whip well. Add Nutella and cocoa powder and mix to incorporate. Gently fold through the egg mixture until well combined. 

4. Transfer in a covered storage container and place in the freezer. Freeze for at least 4 hours or overnight.


Ingredients:

2 eggs

1/4 cup (50g) sugar

1 cup (250 g ) heavy cream

1/2 cup (150g) Nutella

1 tbsp cocoa powder

2.5 oz (70 g) chopped bittersweet chocolate


Making Nutella Ice Cream

[Source : Home Cooking Adventure]


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